Forside

20160504-111022-2-1000x666we[1]

Velkommen til Sankt Annæ Kirke, et katolsk sogn på Amager i bispedømmet København.

Sankt Annæ Kirke er et internationalt kirkesamfund, der betjener tre sproggrupper: dansk, engelsk og polsk. Vi håber, at du finder hjemmesiden nyttig, interessant og informativ. Her finder du information om de mange aktiviteter, vores menighed er involveret i, samt andre oplysninger til at forbedre jeres åndelige liv.

Vi har samlet en række opslag på vores opslagstavle herunder. Prøv at scrolle ned ad siden og se, om der ikke er noget, der vækker din interesse!

Vi har også en facebook-side, du kan følge! Klik her


NY PRÆST FOR SPANSKTALENDE

Pastor for spansktalende

Jeg hedder pater Jacek Stanislawski CSsR og er født den 6. december 1969 i Torun syd for Gdansk,hvor jeg gik i folkeskolen og gymnasiet. Den 2. juni 1996 blev jeg færdig med præsteuddannelsen og blev ordineret til præst på Redemptorist Præsteseminariet i Tuchow, hvorefter jeg arbejdede i Szczecinek i 6 år og i Gliwice i 4 år.

I 2016 tog jeg på mission til Argentina i 7 år, hvor jeg arbejdede i to sogne. Siden havde jeg pastoralt arbejde i Perth Amboy i USA i 5 år og arbejdede blandt spansktalende.

Nu er jeg kommet til København for primært at arbejde med spansktalende, et arbejde jeg glæder mig til!

NY PRAKTIKANT FREM TIL 1. FEBRUAR

Martin 2

Jeg hedder Martin Wojdan og er 26. Min hjemby er Mrzeżyno, på den polske kyst. Min mor, Grażyna, er lærer og min far, Janusz, pensioneret soldat. Jeg har en ældre bror, Andrew, som driver agrotourisme. Jeg er redemptorist-praktikant og er færdig med 4. studieår. Jeg har nu 4 år tilbage til at blive præst. Jeg bor og studerer i Tuchów i det sydøstlige Polen. Efter min studentereksamen studerede jeg i 3 år økonomi ved University of Nicolaus Copernicus i Toruń. Jeg interesserer mig for matematik, filosofi, aktiv sport (hovedsagelig fodbold og volleyball), spiller guitar og synger i et seminariekor. Jeg kan godt lide at prøve nye ting. Min pastorale praksis vil vare i 6 måneder,  og jeg er meget glad for at være i Skt. Annæ Kirke. Det er ære for mig.

FIRMELSEN  2018/19

Forældremøde og første undervisning onsdag d. 12. september kl. 18.30-19.30

Alle oplysninger, tilmelding m.m kan ses på: sanktannaekirke.wixsite.com/firmelse

Sidste tilmelding til nye hold er 10. oktober 2018! Skriv til John Paul Houston: firmelse@gmail.com eller tlf. 53 61 05 52

Sankt Annæ Dag 2018

I år fejres Sankt Annæ Dag Weekend den 8. og 9. september.
Eventsudvalget vil snart møde for at planlægge og færdiggøre programmet. Yderligere oplysninger og detaljer vil blive offentliggjort i august.

Husk at notere og reservere disse dage og bringe jeres familie og venner med dig. Nyd fællesskabet og mingle med jeres med-menighedsmedlemmer i en afslappet og sjov atmosfære, da mange spændende og underholdende programmer allerede er blevet planlagt.

Tak for jeres venlige generøsitet og støtte.

Som altid vil alt overskud gå direkte til vedligeholdelse og reparation af vores Sankt Annæ-kirke. Endnu en gang, på forhånd, mange tak for hjælpen.

Loppemarked

Derudover har vi også planlagt at holde et loppemarked, søndag, den 9.september på P-pladsen ved siden af kirken. Det koster 100 kr for hver bod, hvor man kan sælge noget uønsket eller overskydende ting som tøj, legetøj, mm. Det kan også være alle brugte eller ubrugte ting og sager, som er rene, og salgbare. Der vil stå et bord og 2 stole til rådighed,  og indkomsten og overskud kan beholdes 100% af den enkelte sælger.

Som i de forløbne mange år vil alle indtægter fra Sankt Annæ Dag-arrangementerne gå direkte til Sankt Annæ-kirke. Yderligere oplysninger og detaljer vil blive givet inden for få uger.

ptr

Kristi Legems- og Blodsfest havde 400 deltagere!

Droneinspektion af kirkens tag

Det glæder os at informere jer om, at Droneinspektionen af Kirkens tag blev, med succes, gennemført  tirsdags den 12. juni, mellem kl. 10 og kl. 13, af to kompetente rådgivende ingeniører.
Forskellige områder, hvor fugt og vandskader opstod, er blevet identificeret og fotograferet. En detaljeret Tilstandsrapport med fotografier vil bliver lavet, som vil danne grundlag for overvejelser af, hvad der skal gøres, samt med tidsramme, omkostninger og budget. Så snart vi har modtaget denne rapport, vil der blive lavet en tilbagemelding til menigheden.

Butikken
Vores lille genbrugsbutik lukker desværre pga. manglende personale.
Menighedsrådet
Du kan se medlemmerne, hvis du skriver ‘menighedsrådet’ i søgefeltet for oven. Der arbejdes på en bedre løsning, men indtil videre er det her, du skal finde navnene.

 

Sr. Miriam i Tanzania

IMG_4183

Pavens audiens: På kirkens facebook kan du se en lille video fra pavens audiens onsdag d. 20. december. Skal du selv til Rom og på en onsdag? Så gå på hjemmesiden www.katolsk.dk. Her kan du ansøge om audiens.

imagesN5QGTX2Z

HOVEDALTERET

Sankt Annæ kors

Restaurering

Dele af vores hovedalter og Jesus-statuen har været under en længere tids restaurering af Magdalena Kolodziej, men er nu færdiggjort. Også tabernaklet får et nyt lag guld!

IMG_0831 IMG_0830IMG_0841IMG_0840IMG_0839

Sankt Elisabeth Hospital

Det store vægmaleri har været under restaurering gennem det sidste 1½ år, og der er nu sat standere m.m. op, så man kan læse om og forstå den lange billedfrise. En smuk bog om kunstværket kan købes for 250,- kr. bl.a. hos Zittans Boghandel ved Sundbyvester Plads. Du kan blot gå ind ad hovedindgangen til hospitalet og beundre kunstværket.

Nyt fra forvaltningsrådet:

Referat af mødet i august 2016

Referat af møde november 2016

Referat af mødet 19. november 2016

Referat af møde 6. februar 2017

Referat af møde d. 6. juni 2017

Ugentlig meditationsfolder: Her vil der hver uge blive bragt kommentarer og uddybninger af søndagens tekst.  klik her

Sognebladet nr. 1 2017

Sognebladet nr. 2 2017

Sognebladet nr. 3 2017

Bønnens Apostolat:

Den Hellige Faders Intentioner 2018:

August:

I denne måned beder vi for hele verden med særligt fokus på familiernes værdi.

– at de vidtrækkende beslutning, som økonomer og politikere træffer, må anerkende familien som en af menneskehedens skatte.