Forside

20160504-111022-2-1000x666we[1]

Velkommen til Sankt Annæ Kirke, et katolsk sogn på Amager i bispedømmet København.

Sankt Annæ Kirke er et internationalt kirkesamfund, der betjener tre sproggrupper: dansk, engelsk og polsk. Vi håber, at du finder hjemmesiden nyttig, interessant og informativ. Her finder du information om de mange aktiviteter, vores menighed er involveret i, samt andre oplysninger til at forbedre jeres åndelige liv.

Vi har samlet en række opslag på vores opslagstavle herunder. Prøv at scrolle ned ad siden og se, om der ikke er noget, der vækker din interesse!

Vi har også en facebook-side, du kan følge! Klik her


Billedresultat for firmelse og konfirmation

1. KOMMUNION 2020

Tilmeldingsmøde for forældre og elever, som ikke går på Sankt Annæ Skole onsdag d. 11. september kl. 15.30 i ministrantslokalet, Hans Bogbinders Allé 4, 2300 København S.

1.Kommunion Kr. Himmelfartsdag d. 21. maj 2020

FIRMELSE 2020

Tilmeldingsmøde for alle onsdag d. 11. september kl. 18.00 i den store sal, Dr. Elisabeths Allé 3, 2300 København S. 

I skal ned ad trappen til venstre for kirkens hovedindgang.

Firmelser søndag d. 26. april 2020.

Du kan også skrive til:

firmelse@sanktannaekirke.dk

1.kommunion@sanktannaekirke.dk

eller læse mere på denne adresse:

www.sanktannaekirke.wixsite.com/koolkirke

SANKT ANNÆ DAG SØNDAG D. 15. SEPTEMBER 2019

Sankt Annæ Dag 2019

MENIGHEDSRÅDSMØDE 27. AUGUST 2019

Referat fra mødet 27. august. Skriv ‘Menighedsrådet’ i feltet ‘Søg’ for oven på denne side!

BESØG AF BISKOPPEN, SKT. ANNÆ DAGE OG INFORMATION OM MENIGHEDSRÅDETS ARBEJDE

Søndag d. 15. september! 

Billedresultat for katolsk biskop i danmark

SKOLEMESSER m.m. 2019-2020

9. oktober Høstgudstjeneste kl. 8.55 og 9.50
1. december  Advents- og luciagudstjeneste kl. 14.00
20. december  Krybbespil kl. 9.00 og 10.00
8. januar  Hellig Tre Kongers-gudstjeneste kl. 9.50
26. februar  Askeonsdag m. skriftemål kl. 8.55 og 9.50
2. april  Passionsspil kl. 8.45
3. april  Passionsspil kl. 8.45 og 9.50
3. juni  Messe m. nadver kl. 8.55 og 9.50
26. juni  Afslutningsandag for alle klasser på Sankt Annæ Skole

LOTTERI TIL FORDEL FOR KIRKEBYGNINGEN

Billedresultat for lotteri

Vinduerne i Skt. Klemenssalen, kapellet, Ministrantrummet,  sognekontoret m.fl. er rådne og skal udskiftes. Prisen er ca. 480.000,- kr.

For at bidrage har vi et lotteri, hvor prisen er 10 kr. stykket. Der er mange værdifulde præmier. 1. præmie er 5.000 kr.; 2. præmie er 3.000 kr.; 3. præmien er 2.000 kr. plus mange trøstepræmier. Takket være den store støtte fra mange af jer. er der kun få lodder tilbage. Derfor, hvis nogle af jer ønsker at hjælpe med at købe en lodseddel, vil nogle frivillige stå bag i kirken i slutningen af messen. Alle donationer i form af kontanter og præmier vil blive meget værdsat.

Lodtrækning finder sted under fejringen af Sankt Annæ Dag søndag den 15. september kl. 15.
Selvom vinderen muligvis ikke er til stede, bliver han eller hun udråbt og vil blive kontaktet. Derfor er det vigtigt at notere dit navn og telefonnummer tydeligt på Lotterikuponen.

Som en del af indsamlingsindsatsen afholdes en middag og dansedisko lørdag den 14. september, 2019, i Sankt Liguori-salen.
Der bliver arrangeret god mad, og svingende dansemusik af DJ Ernesto og Blitz. Temaet for denne Middag og Danse aften er ” Tresserne”, og der er præmie til den bedste dragt. Alt overskud fra denne begivenhed gives til Kirkens reparations- og vedligeholdelsesfond.

TAK FOR DIN STØTTE.

AFSKEDSRECEPTION FOR P. SLAWOMIR “SLAWEK” ROMANOWSKI SØNDAG D. 23. JUNI 2019

p. Slawek

Tusind tak for hans store arbejde i vores sogn. P. Slawek var nok som præst mest kendt blandt sin polske menighed, men alle har haft glæde af hans store engagement: Orgelet, renoverede køkkener, beskæring af træer, renovering af kontor og kontorgang samt ministranternes lokale.

SOGNEKALENDER AUGUST 2019

Se powerpoint om KIRKEBIDRAG

Hver af sproggrupperne har nedsat en gruppe, der med en kampagne skal forsøge at få kirkens medlemmer til at betale kirkebidrag(skat). Vi er glade for at kunne meddele, at over 100 allerede har tegnet aftale til den katolske kirke i DK!

MENIGHEDSRÅDET næste møde:

8. oktober 2019 kl. 18.30

KIRKESKAT
KIRKE-BIG (Kirkebidrags-udvalget) holdt lørdag d. 6. april sit første møde og drøftede, hvordan vi i Sankt Annæ Kirke kan få flere medlemmer til at betale kirkeskat (kirkebidrag).
Den katolske kirke i Danmark er i økonomisk krise og har måttet lukke kirker og institutioner over hele landet. Men hvis vi får flere til at betale regelmæssigt til kirken med en kirkekontrakt, kan vi måske undgå flere lukninger. Du kan gå på www.katolsk.dk og udfylde din kirkeskat direkte!
unnamed
 NYT ORGEL
 Vores organist hedder sr. Tarsylla.
 BONUSINFO:Jerusalemskirken (metodistkirke) i Rigensgade 10 har 35 stemmer, bygget af orgelbygger Gunnar Husted, og er det største romantiske orgel i Danmark.
 SOGNEBLADET nr. 1 2019  

Dette er det sidste Sognebladet. Det udkommer desværre ikke mere pga. manglende frivillig hjælp. Skulle du have lyst til at genskabe sognebladet, kan du henvende dig til p. Wieslaw.

Ellers henviser vi til kirkens hjemmeside, facebook og den ugentlige meditationsfolder.

Kirken set fra koret 2019  Kirken set fra koret

BORDBØN

Gode Gud. I din store godhed og ved menneskers arbejde kan vi hver dag få noget at spise. Det takker vi dig for og beder dig: Giv, at alle mennesker i verden må få det daglige brød og lide sult. Amen.

IKON I ROM, september 2018

Rom ikon 2

AUDIENS HOS PAVEN

På kirkens facebook kan du se en lille video fra pavens audiens onsdag d. 20. december. Skal du selv til Rom og på en onsdag? Så gå på hjemmesiden www.katolsk.dk. Her kan du bestille billetter til audiensen, som finder sted hver onsdag.

imagesN5QGTX2Z

HOVEDALTERET

Sankt Annæ kors

Sankt Elisabeth Hospital

Det store vægmaleri har været under restaurering gennem det sidste 1½ år, og der er nu sat standere m.m. op, så man kan læse om og forstå den lange billedfrise. En smuk bog om kunstværket kan købes for 250,- kr. bl.a. hos Zittans Boghandel ved Sundbyvester Plads. Du kan blot gå ind ad hovedindgangen til hospitalet og beundre kunstværket.

Ugentlig meditationsfolder: Her vil der hver uge blive bragt kommentarer og uddybninger af søndagens tekst. Klik her.

Den Hellige Faders Intentioner for september 2019

For hele verden: Beskyttelse af oceanerne – at politikere, videnskabsmænd og økonomer må arbejde sammen om at beskytte verdens have og oceaner