Forside

20160504-111022-2-1000x666we[1]

Velkommen til Sankt Annæ Kirke, et katolsk sogn på Amager i bispedømmet København.

Sankt Annæ Kirke er et internationalt kirkesamfund, der betjener tre sproggrupper: dansk, engelsk og polsk. Vi håber, at du finder hjemmesiden nyttig, interessant og informativ. Her finder du information om de mange aktiviteter, vores menighed er involveret i, samt andre oplysninger til at forbedre jeres åndelige liv.

Vi har samlet en række opslag på vores opslagstavle herunder. Prøv at scrolle ned ad siden og se, om der ikke er noget, der vækker din interesse!

Vi har også en facebook-side, du kan følge! Klik her


FIRMELSEN  2018/19

Forældremøde og første undervisning onsdag d. 12. september kl. 18.30-19.30

Alle oplysninger, tilmelding m.m kan ses på: sanktannaekirke.wixsite.com/firmelse

Sidste tilmelding til nye hold er 10. oktober 2018! Skriv til John Paul Houston: firmelse@gmail.com eller tlf. 53 61 05 52

Sankt Annæ Dag 2018

Der påmindes hermed om at Sankt Annæ Dag vil blive fejret i weekenden i uge-36. Det er lørdag den 8. og søndag den 9. september i Sankt Liguori salen. Medlemmer af Events udvalget vil snart mødes for at diskutere og planlægge aktivitetsprogrammer. Foreløbig kunne vi tænke os at holde en Familie dansefest om lørdag. Der planlægges forskellige sjove aktiviteter og underholdning om søndag. Skulle der være nogen, der har lyst til at dele deres talenter eller være en del af underholdningen, er I meget velkommen. Kontakt venligst en af vores præster eller Ordens Søstre, så-snart-som muligt.

Loppemarked

Derudover har vi også planlagt at holde et loppemarked, søndag, den 9.september på P-pladsen ved siden af kirken. Det koster 100 kr for hver bod, hvor man kan sælge noget uønsket eller overskydende ting som tøj, legetøj, mm. Det kan også være alle brugte eller ubrugte ting og sager, som er rene, og salgbare. Der vil stå et bord og 2 stole til rådighed,  og indkomsten og overskud kan beholdes 100% af den enkelte sælger.

Som i de forløbne mange år vil alle indtægter fra Sankt Annæ Dag-arrangementerne gå direkte til Sankt Annæ-kirke. Yderligere oplysninger og detaljer vil blive givet inden for få uger.

ptr

Kristi Legems- og Blodsfest havde 400 deltagere!

Droneinspektion af kirkens tag

Det glæder os at informere jer om, at Droneinspektionen af Kirkens tag blev, med succes, gennemført  tirsdags den 12. juni, mellem kl. 10 og kl. 13, af to kompetente rådgivende ingeniører.
Forskellige områder, hvor fugt og vandskader opstod, er blevet identificeret og fotograferet. En detaljeret Tilstandsrapport med fotografier vil bliver lavet, som vil danne grundlag for overvejelser af, hvad der skal gøres, samt med tidsramme, omkostninger og budget. Så snart vi har modtaget denne rapport, vil der blive lavet en tilbagemelding til menigheden.

Butikken
Vores lille genbrugsbutik lukker desværre pga. manglende personale.
Menighedsrådet
Du kan se medlemmerne, hvis du skriver ‘menighedsrådet’ i søgefeltet for oven. Der arbejdes på en bedre løsning, men indtil videre er det her, du skal finde navnene.
Sigurd Svarreland holdt sin primitsmesse søndag d. 8. april. Læs mere og se flere fotos og videoer på kirkens facebook!

IMG_1402

Sr. Miriam i Tanzania

IMG_4183

Pavens audiens: På kirkens facebook kan du se en lille video fra pavens audiens onsdag d. 20. december. Skal du selv til Rom og på en onsdag? Så gå på hjemmesiden www.katolsk.dk. Her kan du ansøge om audiens.

imagesN5QGTX2Z

HOVEDALTERET med Jesus-figuren er blevet restaureret

Sankt Annæ kors

Restaurering

Dele af vores hovedalter og Jesus-statuen har været under en længere tids restaurering af Magdalena Kolodziej, men er nu færdiggjort. Også tabernaklet får et nyt lag guld!

IMG_0831 IMG_0830IMG_0841IMG_0840IMG_0839

Sankt Elisabeth Hospital

Det store vægmaleri har været under restaurering gennem det sidste 1½ år, og der er nu sat standere m.m. op, så man kan læse om og forstå den lange billedfrise. En smuk bog om kunstværket kan købes for 250,- kr. bl.a. hos Zittans Boghandel ved Sundbyvester Plads. Du kan blot gå ind ad hovedindgangen til hospitalet og beundre kunstværket.

Nyt fra forvaltningsrådet:

Referat af mødet i august 2016

Referat af møde november 2016

Referat af mødet 19. november 2016

Referat af møde 6. februar 2017

Referat af møde d. 6. juni 2017

Ugentlig meditationsfolder: Her vil der hver uge blive bragt kommentarer og uddybninger af søndagens tekst.  klik her

Sognebladet nr. 1 2017

Sognebladet nr. 2 2017

Sognebladet nr. 3 2017

Bønnens Apostolat:

Den Hellige Faders Intentioner 2018:

JUNI

I denne måned beder vi for hele verden med særligt fokus på sociale netværk

  • at de sociale netværk må arbejde for en inkluderende holdning, der anerkender andres ret til at være anderledes.