Forside

20160504-111022-2-1000x666we[1]

Velkommen til Sankt Annæ Kirke, et katolsk sogn på Amager i bispedømmet København.

Sankt Annæ Kirke er et internationalt kirkesamfund, der betjener tre sproggrupper: dansk, engelsk og polsk. Vi håber, at du finder hjemmesiden nyttig, interessant og informativ. Her finder du information om de mange aktiviteter, vores menighed er involveret i samt andre oplysninger til at forbedre jeres åndelige liv.

Vi har samlet en række opslag på vores opslagstavle herunder. Prøv at scrolle ned ad siden og se, om der ikke er noget, der vækker din interesse!

Vi har også en Facebook-side, du kan følge! Klik her


31. OKTOBER
KONGEN INDBYDER DIG TIL FESTEN
SØNDAG DEN 31.0KTOBER KL. 10.00
i Sankt Annæ Kirke
Efter messen vil vi hygge os med sang og musik, og der bliver serveret pizza, juice, dessert. Der er mange overraskelser, hvor vi vil kunne mærke en forsmag på den himmelske fest.
Jesus sagde: ” Intet øje har set, og intet øre har hørt, hvad Gud har forberedt for dem, der elsker HAM”.
Vil du opleve det, så tilmeld dig elektronisk så hurtigt som muligt. Sidste frist for tilmelding er søndag den 24. 10. 2021
Link til Familiekirke tilmelding:
Tilmelding er først gyldig, når der er indbetalt.
For ikke-DUK medlemmer koster det for et barn 50,- kr. og en voksen 100,- kr.
Hvis man er medlem af DUK, får man RABAT og prisen for et barn er 20,- kr. og en voksen 50,- kr.
Husk, at DUK-medlemskab kun koster 100,- kr. for hele året, og man får RABAT HELE TIDEN.
Hvis du vil være medlem af DUK, så klik her www.duk.dk – Bliv medlem. Sæt X ved Amager Lokalforening.
Vi glæder os til en dejlig Himmelsk -KONGELIG FEST sammen MED DIG.
Med en varm hilsen sr. Teresa mobil 50197534

MENIGHEDSRÅDET

Referat af møde 7. september 2021 og mødeindkaldelse 12. oktober 2021. Klik i de blå felter!

OKTOBER ER ROSENKRANSMÅNED

Vi beder Rosenkransen hver søndag kl. 9.30 før højmessen og hver torsdag kl. 16.30 før aftenmessen.

MARIA IMMAKULATA-SØSTRENE FEJREDE 50 ÅRS JUBILÆUM SØNDAG D. 3. OKTOBER 2021 

Søstrene2      Søstrene1    I Katolsk Orientering oktober 2021 er der en større artikel om søstrenes 50 år i Danmark.

STØTTE TIL HJEM FOR HANDICAPPEDE BØRN I SKOCZEW

plakat nyt hjem dk (3)

KONFIRMATION LØRDAG D. 18. SEPTEMBER 2021

Tillykke til jer alle!

Firmelse 2020-21 Hold 2      Firmelse 2020-21 Hold 1

HØSTFEST SØNDAG D. 19. SEPTEMBER 2021

Høstfest 2      Høstfest 4        Høstfest 3

UGENTLIG MEDITATIONSFOLDER

meditation.og.bon

Hver uge kan du finde en folder i kirken eller læse den her på hjemmesiden. Klik her!

1. HELLIGE KOMMUNION 2022

kinder-bicolor-kommunion-kreuz-kette

Onsdag d. 27. oktober kl. 15.30 i kirkens undervisningslokale starter vi et nyt hold op med forberedelse til 1.hellige kommunion for de børn, der ikke går på Sankt Annæ Skole.

I skal huske at medbringe barnets dåbsattest. Sr. Miriam står for undervisningen og kan kontaktes på tlf. 24 26 42 51. Sr. Miriam vil besøge jeres familier i løbet af efteråret. Det er en gammel tradition, som kirken håber, I vil synes er en god idé.  Mvh. Sr. Miriam, mail: siostram@hotmail.com

FIRMELSE 2022

Nye hold starter til efteråret. Læs mere her:

Familiekirke2021

FAMILIEKIRKE – IKON AMEN

Indbydelse til alle familier – Vil I være med?
I forbindelse med Familieåret vil vi lave en stor collage af familiefotos 
og forskellige grupper med Ikon Amen T-shirts.

Denne collage vil vandre sammen med Ikon Amen, som blev udført i Sankt Annæ menighed i København af unge fra 30 forskellige lande. Nu er Ikon Amen i Polen. Det er et internationalt projekt til Verdens Ungdoms Dage i Lissabon i 2023 med Marias motto, som Pave Frans har udråbt: ”Maria  brød op og skyndte sig afsted.”  (Luk 1,39)

Maria i Ikon Amen vil besøge hele verden. (enten fysisk eller elektronisk).  Ligesom Maria vil vi også gennem Ikon Amen  sprede Evangeliets budskab med glæde til andre og give vidnesbyrd med Ikon Amen T-shirt på, at vi er en GUDS FAMILIE. Sidste frist at sende sit foto er den 30. juni 2021

T-shirt i alle størrelser kan man bestille hos sr. Teresa.

Vi beder jer støtte dette evangeliseringsprojekt og håber, at I vil bidrage  til collagen. Hjertets gave sendes gerne på  Mobile Pay 50197534 . Mange TAK!
Alle, der ønsker at være med i collagen bedes sende et familiefoto i god kvalitet på  e-mail:  collage.amen@gmail.com
Skriv gerne i emnet: Familiecollage. Og i teksten : Vi ønsker at give et vidnesbyrd med familiefoto og skriv også jeres navn. 

Planen med Familiekirke er en månedlig afholdelse af familiemesse kl. 10 efterfulgt af ca. en times temalagte aktiviteter for børn og unge i alle aldre.
Deltagerne opfordres til medlemskab af DUK (kr. 100 om året), ellers er der brugerbetaling på ca.kr. 50 hver gang.

P1020198

MESSE I HJEMMENE

Krybbebillede

Er du forhindret i at komme i kirken, kan du måske få hjælp her: https://www.katolsk.dk/den-katolske-kirke-i-danmark/aktuelt/single-news/?tx_ttnews%5Btt_news%5D=15899&cHash=b91637f5c25f4c64cbb55e2a7cbca44b. Du kan også søge på de enkelte kirker, hvor mange sender messen bl.a. på Facebook.

firmelse

PAVENS INTENTIONER

Oktober

For evangelisering med særligt fokus på missionerende disciple

– at enhver, der er døbt, må engagere sig i evangeliseringen og stille sig til rådighed for missionen ved at vidne om et liv, præget af evangeliet

SOGNEPRÆST P. WIESLAW 60 ÅR 6. NOVEMBER 2020

Wieslaw Podlach  P. Wieslaw på kirkekontoret, 4. november 2020    IMG_4850  Festmesse 5. nov.20

Sognepræst p. Wieslaw skriver:

Jeg blev født i 1960 i Elblag, en by i det nordlige Polen tæt ved Østersøen 60 km fra Gdansk. Byen har 150.000 indbyggere. Min far var skrædder, min mor arbejdede på en møbelfabrik i Elblag. Jeg har en bror, som også er præst (tilhører den samme orden som jeg, Redemptorister). Den tanke, at jeg skulle være præst kom i den sidste klasse i gymnasiet. Filosofi og teologi læste jeg i Redemptoristernes præsteseminarium i Tuchow i det sydlige Polen. Til Redemptoristerne indtrådte jeg, fordi det var dem, som arbejdede i mit hjemsogn i Elblag. Jeg kom til Danmark i 1990 og arbejdede blandt polakker i Odense, lærte det danske sprog og bagefter blev jeg udnævnt som sognepræst i Nyborg og Assens Sogn og 2.præst i Odense. I 1997 tog jeg tilbage til Polen for at prøve noget nyt som folkemissionær. I 2004 kom jeg igen til Danmark, denne gang til København. Mine vigtigste opgaver både i Odense og i København er sjælesorg, arbejde som præst blandt katolikker (gudstjenester, kirkelige handlinger, husbesøg) og samarbejde med Skt. Annæ Skole. Jeg kan godt lide Danmark og har fået mulighed for at se mange steder i dette smukke land. Da jeg boede i Odense fik jeg mulighed for at se den vestlige del af landet. Nu rejser jeg oftest øst for Storebælt. Som barn læste jeg H. C. Andersen eventyr, som jeg var meget betaget af. Jeg kan godt lide at læse en god bog, klassisk literatur og høre stille klassisk musik.

CORONAREGLER I SKT. ANNÆ KIRKE

Hold øje med opslag uden for kirken og i dagspressen.

Alle Helgen 2020

KIRKESKAT

Kirkeskat

VORES KIRKE SKAL BESTÅ! BETAL DIN KIRKESKAT!

Vil man spille fodbold eller badminton, må man betale kontingent til klubben. Det samme gør sig gældende for den katolske kirke. Vi har kun de penge, som medlemmerne giver. Den katolske kirke modtager ingen penge fra staten.

Derfor er vi afhængige af, at du indgår en kirkeskataftale, typisk 1% af din indkomst. Meld dig til på www.katolsk.dk eller kontakt Sankt Annæ Kirke på sanktannaekirke@katolsk.dk

Derved sikrer du dig, at du, dine børn og børnebørn kan komme i Sankt Annæ kirke og ikke skal finde en katolsk kirke i en anden by eller bydel.

Caritas     CARITAS-REPRÆSENTANT

Bente Palm-Nielsen er Sankt Annæ Kirkes Caritas-repræsentant.

Caritas Danmark er en del af Kirkens sociale arbejde og er en del af Caritas Internationalis. Sognerepræsentanten modtager 4 gange om året ”Caritasnyt”. Opgaverne er at modtage materiale om den årlige kollekt til Caritas og den årlige fasteindsamling. Materialet skal slås op i kirkens våbenhus og andre relevante steder. Repræsentanten bliver inviteret til det årlige repræsentantskabsmøde, som foregår forskellige steder i Danmark (udgifter til deltagelse betales af Caritas). På møderne er der gode muligheder for at møde og samtale med ledelsen og andre sognerepræsentanter. Caritas arbejder i Danmark med bl.a. gratis og anonym socialrådgivning. Internationalt arbejder Caritas med både akut nødhjælp og med langsigtede ulandsprojekter fx i Asien og i Afrika. I det internationale arbejde er Caritas en vigtig partner for udenrigsministeriet og støttes med penge fra Danmarks ulandshjælp. Flere oplysninger – se www.caritas.dk.

KIRKEKONTORET
Du kan kontakte os ved at skrive til sanktannaekirke@katolsk.dk.

Vi holder normalt åbent onsdag og torsdag kl. 10 – 12. Tlf. 50 28 91 74.

ØNSKER DU AT TALE MED EN PRÆST?

Pastor Wieslaw på tlf. 27 65 10 69, f. Peter 50 28 93 15 (english speaking) or f. Jacek 50 28 91 48 (hispano).

Sankt Annæ Kirke, 22. marts 2020, 3   Sankt Annæ Kirke, 22. marts 2020, 2   Billeder fra kirken, lørdag d. 21. marts 2020

KATOLSK WEBSHOP

Her kan du finde alt fra bøger til lys og gaveartikler! www.pastoral.dk 

Facebook Reklame for webshop (1)  webshop1

KIRKENS ORGEL

Vores organist hedder Sr. Tarsylla.
 Kirken set fra koret 2019  Kirken set fra koret

BORDBØN

Gode Gud. I din store godhed og ved menneskers arbejde kan vi hver dag få noget at spise. Det takker vi dig for og beder dig: Giv, at alle mennesker i verden må få det daglige brød og ikke lide sult. Amen.

IKON I ROM, september 2018

Rom ikon 2

AUDIENS HOS PAVEN

På kirkens facebook kan du se en lille video fra pavens audiens onsdag d. 20. december 2018. Skal du selv til Rom på en onsdag? Så gå på hjemmesiden www.katolsk.dk. Her kan du bestille billetter til audiensen.

imagesN5QGTX2Z

HOVEDALTERET

Sankt Annæ kors

SANKT ELISABETH HOSPITAL – DET STORE VÆGMALERI

Det store vægmaleri kan beses i hospitalets åbningstid. Der er sat standere op, så man kan læse om og forstå den lange billedfrise. Du kan blot gå ind ad hovedindgangen til hospitalet og beundre kunstværket. En smuk bog om kunstværket kan købes for 250,- kr. bl.a. hos Zittans Boghandel ved Sundbyvester Plads.