Børn & Unge

 

 Blomst            „Kool Kirke  FASTELAVNSFEST
                  PARADISETS BØRN 

       Søndag den 03. 03. fra kl. 9.00 til kl. 12.30
        i Sankt Annæ Kirke på Amager. Højmesse kl. 10.00    

Alle børn og voksne indbydes til Fastelavnsfest, hvor vi omdanner lokalet til PARADISET, og alle kommer ind som Paradisets børn.
Vi er alle skabt af Gud som Guds børn, og derfor vil vi opleve noget skønt og klæde os ud som blomster i Paradiset. Alle deltagere kommer med Ikon Amen T-shirt  og blomst på hoved og på hænderne. På denne måde vil vi fremhæve sjælens skønhed og sammen med Maria lovprise Gud i Paradiset.  Alle kan selv vælge, hvilke blomst de vil være. Derfor vil vi lave værksteder flere gange, hvor alle, der ønsker at komme og hjælpe til at lave blomster, kan melde sig til mig på SMS eller Whats App 50197534. Man kan også selv lave dragt hjemme.
Vil vil skabe familieatmosfære, lære lovprisningsdans og hygge os. Børn er selvfølgelig også velkomne til værkstederne. Det vil være dejligt, hvis I kan medbringe noget at spise til til et hyggeligt samvær.

Onsdag den 20. 02. kl. 17 – 19
Onsdag den 27. 02. kl. 17 – 19
Fastelavnfest – PARADISETS BØRN søndag den 03. 03. fra kl. 9.00 til kl. 12.30.

Pris for en blomst er 30 kr.  I er også velkomne til at komme med jeres egne ideer og input, så kan vi i fællesskab lave en smuk Paradishave. Vi vil arbejde i grupper med dem, der kommer. Jeg beder om tilmelding!

T-shirt med Ikon Amen kan man bestille hos mig med SMS i alle størrelser allerede nu, så jeg har dem, og I kan betale med mobilePay på min telefon: 50197534

Pris 100, – kr.
På glædelig gensyn s. Teresa Piekos
Mobile Pay 50197534   og  e-mail : steresapiekos3@gmail.com

Slide3 (2)       Slide2

Kære Unge

Sammen med Jomfru Maria vil vi omringe hele jorden med lovprisningsdans til WYD-hymnen i Panama 2019 iført Ikon AMEN T-shirts.
Vi er i gang at samle korte film fra hele verden og vi vil også bidrage med en lovprisningsdans med unge fra mange lande i Sankt Annæ Kirke.

Alle lande er velkomne til at tilslutte sig

med lovprisningsdans iført T-shirt til Panama WYD’s hymne.

De mange små film, bliver til sidst til een stor film. De korte film på 20 sek bedes sende til sr. Teresa mailadressen: steresapiekos3@gmail.com  med emnet: ikon film og land.

På You Tube kan man se filmen om Ikon AMEN i forskellige sprog under titlerne:

Ikon Amen DK, Ikona Amen PL, Icon Amen EN, Icono Amen ES,
Icona Amen IT
og Icone Amen FR. Vi beder alle om likes og dele disse film med andre, så budskabet via ikonet spredes til alle verdenshjørner.
Husk, vi har Pavens velsignelse!
Lad os i fællesskab vække verden af søvn!
”Tiden er nær, omvend jer og tro på Evangeliet”. Ligesom Maria sagde Ja til Gud – Lad det ske, det betyder – AMEN og bragte Jesus til verden, for at Han kan frelse den, således vil vi forsøge at tænde en gnist af Guds kærlighed og lys, så alle kan lære Jesus Kristus – verdens Frelser – at kende. Ikonet AMEN er som et åbent vindue, hvor man kan mærke sagte vindpuds af Guds uendelige kærlighed, der rører vore hjerter og vækker længsel efter Gud.

Sr. Teresa Piekos

Kool Kirke og DUK i Sankt AnnæKirke 2018

Kool Kirke                                                                        DUK

Kool Kirke – er kirke for dig!

Hjemmeside: www.sanktannaekirke.wixsite.com/koolkirke

Sankt Annæ DUK – LOKALFORENING Alle børn og unge fra 0- 30 år indbydes at tegne medlemskab til DUK . Det koster 100,- for hele året. Tilmelding til DUK kan foregå på www.duk.dk under ”bliv medlem”. Når du har udfyldt tilmeldingen får du en mail med betalingsoplysninger.

Tilmelding til Kool Kirke klik her

Hellig Tre Kongers dag, søndag d. 6. januar 2019
kool kirke 6 januar 2019      Hellig Tre Konger foran krybben 2019
 Alle Helgens Dag – søndag d. 5. november 2017:

bty

himmelske fest nov dk 2017 (64) himmelske fest nov dk 2017 (52)

oznor

oznor

cof

cof

Firmes i 2019

Du kan også skrive til:

firmelse@sanktannaekirke.dk

1.kommunion@sanktannaekirke.dk

eller kikke her:

www.sanktannaekirke.wixsite.com/koolkirke